STAREA PARTIILOR DE SCHI DIN ROMANIA

27.02.2023
Partii deschise
⛷ ✓
Info
Webcam
Arena Platos Paltinis
A, B1, B2, D si E
Skipass 140 lei
Baile Harghita
Csipike, Miklos, Kossuth 4,5
Skipass 110 lei
Baile Homorod
Partia Lobogo
Skipass 100 lei
Baile Sugas
Partia Mica
60 Puncte - 72 lei
Ciceu
Partia Piricske
Skipass 55 lei
Ciumani
Partia Veresvirag
Skipass 100 lei
Lunca de Sus
Partia Ghimes
Skipass 85 lei
Madaras Harghita
Sugo Mic, Sugo Mare, Mihaly Mic, Varianta Csillagösveny
Skipass 120 lei
Covasna
Partia Lörincz Zsigmond
Skipass 50 lei
Valea Mare
Partia Oprea
Skipass 120 lei
Ski Varsag
Partia Varsag
Skipass 120 lei
Sureanu
Partiile A1, A2, A3, C1, C2, C3, C4
Skipass 120 lei
Buscat Resort Baisoara
Partia Albastra, Rosie, Neagra, Verde
Skipass 150 lei
Arieseni
Vartop 1, 2
Skipass lei
Vartop
Piatra Graitoare
Skipass 180 lei
Marisel
Partia Albastra, Rosie, Neagra
Skipass 185 lei
Poiana Brasov
Partiile din partea superioara in conditii bune
Skipass 170 lei
Predeal
Clabucet Plecare, Clabucet Sosire
Skipass 230 lei
Azuga
Pârtia Sorica
Skipass 170 lei
Busteni
Partia Kalinderu 1
Skipass 160 lei
Sinaia
Drumul de vară, Varianta, Valea Dorului 2, Floare de colț, Panoramic, Valea Soarelui 1,2, Lăptici 1,2, Cocora, Călugărul 1,2,3
Skipass 230 lei
Muntele Mic
Borlova
Skipass comun 170 lei
Semenic
Goznuta
Skipass 100 lei
Valiug
Partia Casa Baraj
Skipass 100 lei
Parang
Pârtia A
Skipass 100 lei
Rausor
Partia Rausor
Skipass 100 lei
Transalpina
Telescaun, Teleschi 1,2, Gondola 1,2
Skipass 170 lei
Izvoare
Partia Brazi
Skipass 40 lei
Suior
Suior 1, 2, 3
Skipass 160 lei
Cavnic
Roata 1, Roata 2, Albastra, Rainer
Skipass 150 lei
Partia Olimpica Borsa
Partia Rosie, Varianta Albastra
Skipass 140 lei
Slanic Moldova
Partia Nemira
Skipass 150 lei

STIRI DE LA MUNTE

Skipass unic la Straja.  05/02/2023

La Straja va fi valabil un skipass unic pentru toate instalațiile de transport pe cablu. Noua cartelă va fi valabilă pe instalațiile care aparțin atât de Complex Montana, Platoul Soarelui, cât și pentru telegondola și telescaunul de pe Vârful Straja, care vor funcționa începând cu sezonul viitor.

Un singur skipass la Sinaia  02/12/2022

Instalaţiile de transport pe cablu din Sinaia care fac legătura între staţiune, Cota 1400 şi Cota 2000 au fost cumpărate de Primăria Sinaia. Vechiul teleferic și telecabina construită în anii '70 au fost achiziționate cu suma de două milioane de euro fără TVA. Se pare ca vom avea un skipass unic pe toate instalațiile de transport pe cablu din Sinaia. Trei pârtii de schi noi se vor deschide în acest an pe domeniul schiabil de la Sinaia. Cele trei pârtii noi se numesc Floare de Colț, Panoramic și Vâlcel, iar fiecare dintre ele are o lungime de aproximativ un kilometru și vor fi deservite de noul telescaun Valea Dorului.

Un telescaun si trei pârtii noi la Predeal  14/11/2022

Autoritățile din Predeal intenționează să extindă domeniul schiabil cu trei noi pârtii și un nou telescaun. Un lac de acumulare, o pârtie de sănii, dar și o sanie de vară. "Suntem la faza de discuții acum, dar facem prefezabilitatea ca să spun așa, a unui proiect foarte vechi, un proiect inițiat în 2002, și anume construcția unui telescaun, se numește telescaunul Slalom, și a trei pârtii noi: Slalom 1, Slalom 2 și pârtia Slalom Special", a explicat administratorul.

Telescaun cu trei locuri la Cavnic.  11/11/2022

Administratorii de la SuperSki Cavnic au schimbat în acest an teleschiul de pe pârtia Roata 2 cu un telescaun. Noul telescaun are un kilometru lungime, fiind practic montat pe vechiul traseu al teleschiului.

Transfăgărășanul va fi modernizat.  20/10/2022

Modernizarea Transfăgărășanului va începe în sfârșit din 2023, după mulți ani în care nu s-a investit în reabilitarea acestuia. În cadrul modernizării vor fi montate și elemente de siguranță și vor fi realizate și refugii cu timp limitat de oprire pentru cei care merg cu mașinile pe Transfăgărășan. Din acest an Transfăgărășanul nu se v-a mai inchide atât timp cât condițiile meteo permit menținerea deschisă a drumului și circulația în condiții de siguranță. Perioada de închidere a Transfăgărășanului nu va mai fi una fixă, ca până acum.

Domeniul Kalinderu a reintrat în administrarea primăriei  23/09/2022

Domeniul Kalinderu a reintrat în administrarea primăriei după ce termenul prevăzut în contractul cu compania privată a ajuns la final. La sfârșitul acestei luni, în ședința de Consiliu local domeniul schiabil va fi dat în administrare către societatea administrată de Consiliul Local Bușteni: Caraiman Comserv SRL. Printre primele investiții preconizate de primărie se numără înlocuirea porților de acces, sistemului de ticketing, barierelor și a celorlalte echipamente tehnice, dar și modernizarea parcării.

Instalațiilor de iluminat pentru pârtiile Drumul Roșu si Subteleferic din Poiana Brasov  10/09/2022

Autoritățile își doresc să ilumineze aproximativ 4,7 km din pârtia Drumul Roșu și să realizeze o nocturnă de aproape 1 km din Subteleferic, pârtia de competiții sportive din Poiana Brașov. Primăria anunță că este în evaluare tehnică și oferta pentru iluminatul pârtiilor Lupului Inferior și Drumul Albastru. ...
Pentru Pârtia Lupului, soluția identificată presupune construirea unui sistem de iluminat pentru 880 m de pârtie în regim de competiție, iar pentru Drumul albastru un sistem de iluminat de pentru 1100 m de pârtie în regim de recreere.


WEBCAM LIVE

Webcam Balea Lac
Webcam Salvamont Arges
Webcam Transfagarasan
Webcam Partii Schi
Webcam Munte
Webcam Litoral