Hotelul de Gheata Balea Lac


În fiecare an, Hotelul de Gheaţă are o structură diferită şi spune o poveste nouă. Această poveste este transpusă atât în decorul şi în arhitectura camerelor, a restaurantului de gheaţă şi a barului de gheaţă, cât şi în evenimentele organizate cu diferite ocazii.


Sezon 2018/2019 - Tema "Frozen Love" în acest sezon find promovată dragostea şi pasiunea pentru natură, aer curat, drumeţie montană şi Masivul Făgăraş în timpul anotimpului rece.

Camerele principale vor purta numele unor locuri şi obiective din zona Masivului Făgăraş: Vârful Suru, la Lacul Avrig, Vârful Negoiu, Valea Doamnei, Cabana Podragu, Castelul de lut din Valea Zânelor sau Palatul Brukenthal de la Avrig. Iglurile vor purta numele de "Rezervaţia Arpăşel", "Vârful Moldoveanu" şi "Poiana Neamţului".


Şi pentru că 2018 este anul în care România Mare sărbătoreşte Centenarul, organizatorii proiectului Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac s-au gândit să marcheze şi ei acest important eveniment al istoriei neamului. Ca urmare, s-a luat decizia ca, în premieră pentru acest obiectiv, restaurantul ce va fi amenajat în holul principal al obiectivului să poarte un nume, în acest sezon acesta fiind denumit “Regele Ferdinand I al României – Întregitorul”, Regele României ce a pecetluit Marea Unire de la Alba Iulia.


Unul dintre evenimentele ce vor marca, în sezonul 2018 – 2019, existenţa Hotelului de Gheaţă reprezintă lansarea pe piaţă a unui parfum ce poartă numele temei proiectului. “Frozen Love” va fi creat de Astrid Friedrich şi va avea două versiuni, pentru femei, respectiv bărbaţi. Parfumul „Frozen Love” va deveni suvenirul principal al sezonului ce urmează, și va putea fi achiziționat de la Hotelul de Gheață și în magazinele cosmetice de specialitate.

Alături de Hotelul de Gheață, se va deschide pentru amatorii de aventură, Winterpark, unde distracția cu Snowmobile, Rafting și Tubing este garantată.

Check-in se face între orele 9.00 şi 17.00 (în acest interval, Hotelul de Gheaţă este deschis publicului larg pentru vizitare). Între orele 21.00 şi 8.00, hotelul este rezervat oaspeţilor. În momentul sosirii, se semnează obligatoriu şi o declaraţie pe proprie răspundere. Check-out se face după ora 8.00.


Webcam Litoral
Webcam Partii Schi
Webcam Nunte