WEBCAM PARTII SCHI TURCIASTATIUNI DE SCHI TURCIA


ERCİYES ( Kayseri )

Erciyes este liderul stațiunilor montane din Turcia, cu 41 de pârtii cu pante diferite, care ating o lungime totală de 130 kilometri. Aici se află una dintre cele mai înalte piste de schi din Turcia, dar și din lume, situată la 3.400 de metri altitudine.
Stațiunea este întinsă pe o suprafață de aproximativ 25 de kilometri pătrați, cu un sistem de telecabină de ultimă generație, o rețea de 19 instalații mecanice, dintre care 2 sunt telegondole și cu o capacitate de transport de 26.750 de persoane pe oră.
Prețul pentru un SkiPass cu 100 de treceri pentru adulți este de 1.300 TL.
Zilnic sunt 15 zboruri directe de la Istanbul la Kayseri, iar durata zborului este de 4 ore.


ULUDAĞ ( Bursa )

Muntele Uludağ se află la o altitudine de 2.543 de metri. Uludağ se află la 36 km de Bursa și la 190 de km depărtare de Istanbul, fiind un loc potrivit pentru iubitorii de schi, snowboard, patinaj pe gheață ori snowmobile. Instalațiile pentru sporturile de iarnă ajung până la 2.200 m și chiar în vârf, la 2.543 m.
Prețurile pentru SkiPass variază în funcție de numărul de zile dorit, date flexibile, intervale orare. Astfel, la achiziționarea online, prețul unui Skipass pentru o zi este de 390 TL, iar la ghișeu costă 450 TL. Prețul unui SkiPass pentru 50 de treceri este de 1.100 TL.
Transportul de la Istanbul la Bursa se poate face cu avionul (peste 20 de zboruri pe zi de la Aeroportul Sabiha Gökçen către Aeroportul Bursa Yenișehir) sau pe mare, cu feribotul, iar de la Bursa către Uludağ, cu telecabina sau cu autocarul.


PALANDÖKEN( Erzurum )

Domeniul Schiabil Palandöken se află la o altitudine de 3.176 de metri.
Stațiunea se află la 20 de kilometri de aeroportul din Erzurum și la doar 4 kilometri de centrul orașului.
Sunt disponibile 56 de piste de lungimi cuprinse între 2 și 3 kilometri și niveluri de diferite de dificultate, cu 10 telescaune, 1 gondola si teleschiuri, care deservesc 24.000 de persoane în fiecare oră. In total sunt 30 km de partii.
Pe lângă pistele de schi și cursurile de snowboard, la Palandöken veți găsi și o mare varietate de activități de agrement, de la tiroliană la parapantă, precum și leagăne gigantice.


KARTALKAYA( Bolu )

Kartalkaya, este situat la 38 de kilometri sud-est de centrul orașului Bolu. Este cel mai mare "parc de zăpadă" din Turcia. În timpul sezonului de iarnă, grosimea zăpezii în Munții Köroğlu depășește adesea 3 metri. Tocmai de aceea sezonul de iarnă începe aici mai devreme decât în alte zone.
Stațiunea de schi este situată pe un vârf muntos de 2.200 m, iar cele 5 hoteluri au o capacitate de cazare de 2.000 de paturi.
La Kartalkaya sunt 25 de pârtii cu o lungime totală de 75 de kilometri, cu diverse pante și niveluri de dificultate. Lungimea totală a pistelor ajunge la 40 de kilometri. Capacitatea totală a instalațiilor este de 8.000 persoane/oră.


KARTEPE( Kocaeli )

Aflat în provincia Kocaeli, domeniul schiabil Kartepe are 21 de piste de schi cu o lungime de 17 kilometri. Altitudinea maximă este de 1.699 m, Kartepe fiind situat la est de Izmit și la vest de Sapanca.
Deși are mai puține piste de schi decât alte stațiuni de iarnă, Kartepe atrage turiști, în special din Istanbul, datorită apropierii sale de metropolă. Centrul de schi din Kartepe se află la doar 175 km de Istanbul, o distanță care se parcurge cu autoturismul în maxim 2 ore.
Webcam Partii Schi
Webcam Munte
Webcam Litoral