A apărut prima carte de vacanță dedicată iubitorilor de schi


Dacă ești pasionat de schi, n-ar trebui să ratezi, sezonul acesta, cartea "Cum învățau străbunicii tăi să schieze", prima carte de vacanță dedicată iubitorilor de schi. Cartea spune istoria schiului în România de acum o sută de ani, când acest sport se numea "săniuș de-am'picioarele".

istoria schiului
Construită în jurul a două manuale interbelice de schi, cartea oferă o lectură facilă și distractivă. Pe lângă modul în care străbunicii tăi erau învățați tehnica schiului, cartea conține și informații despre echipamentul de schi folosit acum o sută de ani, informații despre cum și unde se cazau, mâncau și se distrau cei care schiau, plus o mulțime de fotografii de epocă pe care nu o să le găsiți niciodată pe internet. Tonul relaxat și ilustrația bogată fac din această carte o alegere potrivită pentru hoteluri, pub-uri și restaurante din zona montană, magazine de echipament sportiv și centre de închiriere schiuri. La fel de potrivite pentru business-urile asociate cu sportul alb sunt și decorațiunile vintage autentice care pot însoți cartea la achiziție.

Cartea "Cum învățau străbunicii tăi să schieze" face parte din Colecția Străbunicii, ce conține cărți de istorie entry-level, pline mai degrabă cu informații și imagini relevante decât cu zile, luni și ani. Cărțile si decorațiunile pot fi cumpărate doar de pe https://bogdanstoica.ro/shop


Adaugat la data 28/12/2019

Webcam Partii Schi
Webcam Litoral
Webcam Munte

Utile
info ski europa