STAREA PARTIILOR DE SCHI POIANA BRASOV


Starea partiilor Poiana Brasov  

 Actualizat in data 04.12.2019

Administratorul domeniului schiabil, Dorin Drăgoi nu poate estima exact când vor fi deschise pârtiile. Dacă vremea e favorabilă, speră că acest lucru se va întâmpla înainte de Crăciun.


In masivul Postăvarul tunurile merg pe toate pârtiile. Deocamdată, s-au format movile de omăt în jurul lor, iar la momentul potrivit, vor fi întinse pe toată pârtia.


Spre vârful muntelui Postăvarul temperaturile sunt și mai scăzute, așa că, administratorii domeniului schiabil își concentrează eforturile ca, în prima etapă, să dea în funcțiune pârtiile din acea zonă. Cu cât vor fi mai multe zile fruguroase cu maxime sub zero grade, cu atât schiorii vor avea mai repede motiv de bucurie.


Au fost montate plasele și saltelele de protecție, a fost verificată instalația de producere a zăpezii artificiale, au fost făcute reviziile la toate cele 120 de lăncii, 19 tunuri mobile și la cele 10 fixe, iar tunurile mobile au fost puse pe poziții. Instalația de transport pe cablu a fost verificată și poate fi pusă în funcțiune în orice moment.Instalatii deschise:

Deschis
inchis
inchis
inchis
Inchis
Partii deschise:

Drumul Roșu ( inchis )

Kanzel ( inchis )

Lupului inchis )

Sulinar ( inchis )

Subteleferic ( inchis )

Stadion ( inchis )

Bradul ( inchis )

Sursa: http://starepartii.brasovcity.ro/
Vizualizari website counter

Webcam Partii Schi
Webcam Litoral
Webcam Munte

Webcam Live
info ski europa