More


  Festivalul Aerociudatilor Parang, ediția a XVII-a


   19.01.2017       Sursa: www.zborcuparapanta.com      Vizualizari www.reliablecounter.com
  Data: 03 - 05 Martie 2017


  Locatie: Vila Parang


  Rezervari: 0722.318.897


  Detalii.: 0730.767.682


  Carnavalul Aerociudatilor, Party, Jocuri de cabana, Carnavalul Zapezii, Surprize !


  În perioada 03 – 05 Martie,are loc un festival unic in tara noastra la care sunt invitati atat turistii cat si iubitorii zborului cu parapanta. Scopul este acelasi in fiecare an, de a starni admiratia turistilor dar, mai ales de a-i bine dispune.

  MUNȚII PARÂNG și AEROCIUDATUL NR. 1 așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea anuală cu vechii prieteni parapantiști și neparapantiști, care cu drag, se vor aduna din nou, din toate colțurile țării pentru a se bucura împreună de revedere, de atmosfera binecunoscută și totodată de spectacolul oferit de zburătorii și nezburătorii PREGĂTIȚI DE CARNAVAL!!! 😀

  Deci, nu ezitați și mai ales nu uitați să aduceți de acasă recuzita de carnaval, bancurile, farsele și buna dispoziție. Noi avem zăpadă, aer curat și bineînțeles premii pentru CARNAVALUL AEROCIUDAȚILOR și CARNAVALUL ZĂPEZII. De asemenea v-am pregătit JOCURILE DE CABANĂ cu tot felul de probe și surprize AEROCIUDATE.

  Indiscutabil, PARTY-ul AEROCIUDAȚILOR, va fi la înălțime, ca de obicei!

  Baza și comandamentul vor fi stabilite la Vila Parâng, gazda noastră, ca de obicei vine cu prețuri reduse la bar și ok la cazare: 80 lei/persoană/două nopți – vineri și sâmbătă și 50 lei/persoană pentru o noapte, în camere duble sau triple, cu baie în camera (camera trebuie să fie plină, altfel se plătește preț întreg pe cameră) sau 70 lei/persoană/două nopți – vineri și sâmbătă și 40 lei/persoană pentru o noapte în camera, la mansardă, cu baie comună. Vila Parâng pune la dispoziție două vouchere de cazare gratuită pentru câștigătorii concursurilor de carnaval.

  Pentru rezervări și detalii despre cazare vă rugăm sunați la tel. 0722.318.897 sau 0722.395.142 – administrator Vila Parâng.

  Pentru mai multe detalii puteți contacta organizatorii festivalului la tel. 0730.767.682.

  Camere live din Parang:
  Telescaun
  Cabana UNEFS
  Statia Meteo


  Distribuie articolul   
  Facebook    Twitter